Térkép3D-s térképKépgalériaVideogalériaIdőjárásKapcsolat
Főoldal
 
Élmények völgye
 
Híreink
 
Falusi disznóvágás Upponyban
Falusi disznóvágás Upponyban

November 1-től, március 31-ig hetente falusi disznóvágás Upponyban, a KOÓS Vendégházban. Visszaidézzük a régmúlt időkből a falusi disznóvágás hangulatát. A vendégeket sparhelton hevített forralt borral, pálinkával kínáljuk.

Péntek délutántól vasárnap délelőttig tartó mulatságban vehetnek részt a hozzánk látogató vendégek. akiket érdekel, hogy milyen a falusi disznóvágás, vagy szeretné igazán jó magyaros ételekkel megtölteni a hasát. 

Akár szemlélőként, de akár aktívan is részt vehet bárki. Az igazi "hagyományos" disznó vágás minden kelléke és fogása megtalálható. A program 8-12 fő számára szól.

Falusi disznóvágás Upponyban

Péntek: Érkezés 14-16 óráig . Vacsora 18 órakor. Menü: szalonna, füstölt kolbász, házi pálinka és házi bor.

Szombat: Reggel 6 órakor pálinkás ébresztő, gyülekező a társalgó előtt fél 7-kor, ezután a sertés leölése. Elkezdődik a disznó feldolgozása. Hentes segítségével minden munkafolyamatot ki lehet próbálni. Uraknak bontás, darabolás, hurkatöltés, kolbásztöltés, zsírsütés, stb. Hölgyek segíthetnek az ételek elkészítésében és bármiben, amihez kedvük van. Mindent meglehet kóstolni, bőr, fül, stb.


Reggeli 8 órakor. Menü: sült vér.
Ebéd 12 órakor. Menü: sült hús, főtt burgonyával, savanyúság.
Vacsora 18 órakor. Menü: sült hurka, kolbász, savanyúság.

Minden étkezés előtt házipálinka az étkezésekhez pedig házi bor, illetve üdítő. Vacsora után mulatság és a jól elvégzett munka megünneplése.

Falusi disznóvágás Upponyban
disznovagas_003.jpgdisznovagas_004.jpgdisznovagas_005.jpgdisznovagas_006.jpgdisznovagas_007.jpgdisznovagas_008.jpgdisznovagas_009.jpgdisznovagas_010.jpgdisznovagas_011.jpgdisznovagas_012.jpgdisznovagas_015.jpgdisznovagas_016.jpgdisznovagas_017.jpgdisznovagas_018.jpgdisznovagas_019.jpgdisznovagas_020.jpgdisznovagas_021.jpgdisznovagas_022.jpgdisznovagas_023.jpgdisznovagas_024.jpgdisznovagas_026.jpgdisznovagas_027.jpgdisznovagas_028.jpg

Vasárnap: Reggeli 8 órakor. Menü: abárolt szalonna, tepertő. Délelőtt a feldolgozott húsok szétosztása, melyek hazavihetők.

Hűtőtáskát mindenki hozzon magával, hogy haza tudja vinni a feldolgozott ételeket.
A szolgáltatás minden év november 1-től, március 31-ig kérhető bármelyik hétvégre, kivéve ünnepnapokon.
Jelentkezés legkésőbb két héttel a választott időpont előtt.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, akiknek megnyerte a tetszését az upponyi disznótoros program.

Koós Vendégház
3622 Uppony, Széchenyi út 12.
Koósné Mészáros Judit
Telefon: 06-30/269-4158, 06-30/269-2921
E-mail: judit.koosne@freemail.hu
Weboldal: Koós Vendégház

2011-12-11 18:30:06
Több |